Carregant Tallers i cursos
05
octubre
dissabte

Taller de tardor: ‘Respirant la mirada’

5 octubre, 2019, 10:00 - 18:30
  • Aquest event ja ha passat.

La tardor– Respirant la mirada

Taller molt adequat per persones que passen moltes hores amb l’ordinador o el mòbil, persones que pateixen sequedat ocular, presbícia (vista cansada) o hipermetropia.

A la tardor la llum decreix, ens recollim, retornem a la feina o als estudis i a les rutines, el que significa estar més hores en llocs tancats, amb llum artificial i menys moviment.

Aquests factors afecten directament a la respiració, però també a la vista, ja que ens condicionen a tenir moltes hores la mirada enfocada a distàncies curtes, a enfocar en un mateix punt i, en definitiva, a immobilitzar els ulls durant llargues estones, fet pel qual els nostres ulls no estan naturalment preparats.

Tota aquesta situació representa molta tensió i esforç per a la vista. Permetre que la mirada es mogui d’un punt a un altre i també de lluny a prop lliurement, implica un moviment intern i extern de l’ull que ve a ser com una respiracióde la mirada. Quan paralitzem l’enfocament a una sola distància estem limitant aquesta respiració.

L’element que és propi a la tardor és el el metall, que té la funció de comunicar interior i exterior a través de la respiració, la pell i els dotze sentits de l’home.

A la tardor és important:
– Alliberar la respiració a tots els nivells, millorant així lacirculació i oxigenació dels ulls.
– Despertar la comunicació amb l’exterior, que ens ajuda a posar límits sense aïllar-nosi a mantenir una percepció clara del que ens envolta.
– Entrenar a portar la mirada a prop sense esforç.

Detalls
Data: 5 octubre, 2019
Hora: 10:00 - 18:30
Espai
Adreça: Natzaret, 66
Barcelona, 08035 Espanya
Telèfon: 636 083 671
Altres
Preu: 86 €/taller (64 €/taller si es fan les 4 sessions)
Freqüència: Monogràfic de 4 sessions

Vols reservar plaça?

Omple el següent formulari indicant el nom del curs al qual voldries apuntar-te i la data de preferència.