Carregant Tallers i cursos
15
juny
dissabte

La vista i les estacions

15 juny, 2019, 10:00 - 14:00
  • Aquest event ja ha passat.

Entendre la naturalesa canviant i les qualitats que viuen en cada estació ens permet entendre també els processos que regeixen al Macrocosmos i també a l’Home.

D’acord amb els preceptes de la medicina tradicional xinesa, l’alternança de les quatre estacions es regeix per les lleis de la natura de naixement a la primavera, creixement a l’estiu, collita a la tardor i reserva a l’hivern, i estableix la relació de cada element amb la fisiologia, funció i patologia dels òrgans interns i les emocions. Com no podria ser d’una altra manera, doncs, tot això té una influència directa fonamental també en la vista.

Els ulls són una de les nostres principals connexions amb la vida. La vista ens proporciona una imatge del món i, per tant, pot determinar la forma en què pensem, reaccionem, prenem decisions i conduïm les nostres accions.

Adequar-la i preparar-la per a cada estació pot ajudar-nos, no tan sols a millorar qualsevol problema visual que tinguem, sinó també a afavorir que puguem tenir uns pensaments més vius, a estar més connectats amb la realitat del moment present i a estar amb més harmonia amb nosaltres mateixos.

Mètode Gremme vol oferir un acompanyament saludable a la preparació de la vista per a cada estació i per això ha preparat aquest monogràfic “La vista i les estacions” organitzat en 4 sessions i adreçat a qualsevol persona.

LA VISTA I LES ESTACIONES
4 sessions estacionals en dissabte al matí (de 10 a 14 h)

15 de juny – Preparant la vista per a llum
5 d’octubre – Respirar la mirada
14 de desembre –La mirada interior
21 de març – Flexibilitzar la vista
————————————————————————-
Lloc: Escola Waldorf Steiner Rosa d’Abril
Un espai càlid, acollidor, als peus de Collserola que ens permetrà observar el pas de les estacions d’una forma única.

Primer taller, 15 de juny

L’estiu – Preparant la vista per a la llum
Taller molt adequat per persones que pateixen miopia.

A l’estiu passem moltes hores a l’aire lliure. És important preparar la vista per poder aprofitar bé les hores de llum que ens regala aquesta estació, així com practicar la mirada àmplia, la mirada de lluny. L’element que li és propi és el foc, que ens dona direcció i ens permet enfocaramb més precisió.

Detalls
Data: 15 juny, 2019
Hora: 10:00 - 14:00
Espai
Adreça: Natzaret, 66
Barcelona, 08035 Espanya
Telèfon: 636 083 671
Altres
Preu: 65 € (50 € si es fan els 4 tallers)

Vols reservar plaça?

Omple el següent formulari indicant el nom del curs al qual voldries apuntar-te i la data de preferència.