Carregant Tallers i cursos
25
gener
dissabte

Taller La vista i les estacions

25 gener, 10:00 - 18:30
  • Aquest event ja ha passat.

La vista i l’hivern: La mirada interior

Primer taller d’Hivern

Dissabte, 25 de gener de 10 a 18:30 h

Escola Waldorf Rosa d’Abril (Collserola)

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Entendre la naturalesa canviant i les qualitats que viuen en cada estació ens permet entendre també els processos que regeixen al Macrocosmos i també a l’Home.

D’acord amb els preceptes de la medicina tradicional xinesa, l’alternança de les quatre estacions es regeix per les lleis de la natura de naixement a la primavera, creixement a l’estiu, collita a la tardor i reserva a l’hivern, i estableix la relació de cada element amb la fisiologia, funció i patologia dels òrgans interns i les emocions. Com no podria ser d’una altra manera, doncs, tot això té una influència directa fonamental també en la vista.

Els ulls són una de les nostres principals connexions amb la vida. La vista ens proporciona una imatge del món i, per tant, pot determinar la forma en què pensem, reaccionem, prenem decisions i conduïm les nostres accions.

Adequar-la i preparar-la per a cada estació pot ajudar-nos, no tan sols a millorar qualsevol problema visual que tinguem, sinó també a afavorir que puguem tenir uns pensaments més vius, a estar més connectats amb la realitat del moment present i a estar amb més harmonia amb nosaltres mateixos.


La mirada interior

Mètode Gremme ofereix un acompanyament saludable a la preparació de la vista per a cada estació en el monogràfic La vista i les estacions, organitzat en 4 sessions i adreçat a qualsevol persona.

La mirada interior  és un taller molt adequat per persones que pateixen vista cansada.

L’hivern ens porta fred i foscor, en l’àmbit sensorial es produeix contracció, els sentits es retrauen, és el moment de portar la llum a l’interior.

És important preparar la vista amb pràctiques que aporten llum i estimulen la memòria visual, la imaginació, així com millorar la visió propera.

L’element que li és propi és l’aigua, que ens dona agudesa visual i auditiva, alhora que harmonitza el sentit de l’oïda i l’equilibri amb el de la vista, i ens permet relaxar els ulls i la ment.

INSCRIPCIONS

Inscripcions per Whatsapp al tel 636 08 36 71

www.instagram.com/metodegremme

www.metodegremme.com

PREUS

64 €/sessió (si es fan tots els tallers de La vista i les estacions)

86 €/sessió (si es vol fer 1 sola sessió)

Import per reservar plaça: ingressar 60 € (inscripció a les 4 sessions, 15 €/sessió). Els 49 € restants s’abonaran a cada un dels cursos.

Import per reservar plaça per una sola sessió: ingressar 15 €. Els 71 € restants s’abonaran el dia del curs.

Detalls
Data: 25 gener
Hora: 10:00 - 18:30
Espai
Adreça: Natzaret, 66
Barcelona, 08035 Espanya
Telèfon: 636 083 671

Vols reservar plaça?

Omple el següent formulari indicant el nom del curs al qual voldries apuntar-te i la data de preferència.