Curs per a mestres de treball corporal

Professionals de consciència corporal, Feldenkrais, tècnica Alexander, ioga, Chi Kung, fisioterapeutes…

Conèixer el funcionament del sistema visual és important per a qualsevol treball corporal, ja que aquest afecta l’estructura del cos, la simetria, la verticalitat, les cervicals i l’estat energètic de la persona, entre d’altres.

La vista no és una cosa aïllada de la resta del cos. Així com tenim en compte la respiració, la col·locació corporal, etc., hem de tenir en compte la influència de la vista en el nostre sistema propioceptiu, en l’equilibri i en cada un dels moviments.

CURS PER A MESTRES DE TREBALL CORPORAL

Els cursos s’adapten al tipus de treball de cada col·lectiu

Es treballa a 4 nivells:

  • Treball de la pròpia visió. El primer pas i el més important per fer un bon aprenentatge és tenir l’experiència directa de com funciona el propi sistema visual. Només experimentant els canvis que es produeixen en un mateix quan es treballen els diferents aspectes de la vista, es pot entendre com incorporar-ho al propi treball corporal.
  • Anatomia i fisiologia del sistema visual. Des de l’enfocament de l’anatomia per al moviment, es treballa per comprendre com a nivell fisiològic funcionen diferents aspectes de la vista com la binocularitat, la visió perifèrica, l’acomodació, la centralització, etc.
  • Relació entre el treball corporal i la vista.
  • Aplicació al propi treball. S’acompanya en la creació i l’assessorament d’exercicis específics per incorporar a la tècnica que cadascú treballa.

Vull rebre informació per fer un curs al meu centre