Política de privadesa

Mètode Gremme garanteix la seguretat i la confidencialitat de les dades personals segons el nou Reglament de la Protecció de Dades (2016/679) aprovat pel Parlament Europeu i el Consell el 27 d’abril de 2016. El responsable del tractament de les teves dades personals és:

MÈTODE GREMME
Mireia Segura Gremme

Hem pogut obtenir les teves dades personals de dues formes: a través de la teva subscripció a la nostra Newsletter o mitjançant qualsevol curs al qual t’hagis inscrit de Mètode Gremme.

Aquestes dades les utilitzarem per enviar-te informacions dels nous cursos o dels nous articles que anem publicant al nostre blog. Conservarem aquestes dades fins que se sol·liciti la seva supressió, però en cap cas les compartirem amb tercers.

En qualsevol moment pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma.

Pots revocar el consentiment a l’enviament de qualsevol comunicació mitjançant un correu electrònic a info(a)metodegremme.com.

Si tens algun dubte sobre les teves dades personals, si us plau, contacta amb nosaltres a info(a)metodegremme.com.